WELKOM BIJ PODARCIS

"; } ?> Site map
help

Op de Podarcis-site vindt iedere geÔnteresseerde in reptielen en amfibieŽn veel degelijke informatie over terrariumkunde en herpetologie.

Kijk eens naar ons paradepaardje, het elektronische tijdschrift Pod@rcis; een nieuwe, unieke publicatie, in zowel Nederlands als Engels, die alleen via het Internet wordt verspreid. Daarin vindt u artikelen over voortplanting, gedrag en ecologie van reptielen en amfibieŽn en over terrariumtechniek die met het houden en kweken van deze dieren verband houdt.

Via de rubriek Informatie kunt u zich op de hoogte stellen van de vele adviezen van ervaren terrarianen voor een goede verzorging van bepaalde categorieŽn reptielen en amfibieŽn.

Via het Discussieforum kunt u vragen kwijt die met de hobby verband houden, en bij Vraag en Aanbod kunt u terecht voor uw zoektocht naar boek, dier of stukje techniek dat u al zo lang node mist.

Dankzij onze Engelstalige afleveringen van het tijdschrift trekken we wereldwijd belangstelling. Uw advertentie wordt dus ook wereldwijd gelezen!

"; readfile("/hsphere/local/home/podarcis/podarcis.nl/include/main_ned.txt"); print "
"; } ?>

Bevalt het tijdschrift u?MELD U AAN VOOR EEN DEELS GRATIS (jaargang 1-5)


DEELS BETAALD (vanaf jaargang 6) ABONNEMENTCopyright © Podarcis - Nederland 2003


Adverteren op Pod@rcis


De bibliotheek van Naturalis


FRANZ LEYDIG (1872) Die in Deutschland lebenden Arten der Saurier

www.faunasociety.org